Program 2022. március 31. 12:00

Nőszirom címmel, női önismereti kör indul pénteken

Nőszirom címmel, női önismereti kör indul pénteken
Nőszirom címmel, női önismereti kör indul április 1-jén, pénteken a Móra Ferenc Művelődési Központban.

A 17 órakor kezdődő kötetlen beszélgetés témája ezúttal a kapcsolódás. Ahogyan dr. Sinkó Melinda pszichoterapeuta, orvos megfogalmazta: a női működésünkhöz nagyon fontos, hogy csapatban dolgozzunk, akár magunkon is. Kell, hogy támogassuk egymást főleg most, amikor talán a vírus után mindenki jobban bezárkózott.

Ezzel a foglalkozással a nőket szeretnék megszólítani, hiszen véleményük szerint ők nyitottabbak, könnyebben tudnak érzéseikről beszélni. Az első alkalommal a kapcsolódásról beszélgetnek, elsősorban az egymáshoz kapcsolódásról, de az, hogy pontosan miről szól majd ez a néhány óra, azt a megjelentek személyes felvetése irányítja majd. Minden úgy alakul majd, ahogyan azt a résztvevők alakítják.



Dr. Sinkó Melinda hozzátette: nagyon fontos a nőknek a nőktől kapott támogatás. Sokszor a mai világban egy házaspár férfi tagja veszi át ezt a feladatot, a támogatást, holott erre ő férfiként nem képes, ez nem a férfiak feladata. Ezért is jött létre a csoport.

Dr. Sinkó Melinda mellett a csoportvezetésben részt vesz Vidács Tímea védőnő, Kriston intim torna tréner, női kör vezető és Szunyi Anita dúla, koordinátor.

További információ kérhető: a 76/466-843-as telefonszámon, Szunyi Anitától.

                        

Kövessen minket a Facebookon is!