Hirdetmények 2022. április 6. 12:00

Ingyenes ebéd a tavaszi szünetre

Ingyenes ebéd a tavaszi szünetre
Déli meleg főétkezést kínál 5 hónapos kortól Kiskunfélegyháza Város Önkormányzata a szünidei gyermekétkeztetés keretében a tavaszi szünet munkanapjaira a hátrányos, halmozottan hátrányos helyzetű, rendszeres gyermekvédelmi kedvezményben részesülő, kiskunfélegyházi lakóhellyel rendelkező kiskorú gyerekek részére.

Borítókép: illusztráció

A 2021/2022-es tanév tavaszi szünetében 2 munkanapon – április 14-én és 19-én – nyújtja az önkormányzat az arra jogosult gyermekek térítésmentes ebédjét. Amennyiben a gyermek a szünidő e napjai alatt iskolai, óvodai, bölcsődei ellátásban részesül, részére a fenti gyermekétkeztetés párhuzamosan nem vehető igénybe.

Az étkeztetés igénylését az arra jogosult szülőknek már előzetesen megküldött nyomtatványon keresztül, valamint igény szerint soron kívül is be lehet benyújtani a Kiskunfélegyházi Polgármesteri Hivatal Szociális és Közfoglalkoztatási Osztály Szociális Csoportjához (I. emelet 47.), telefonon pedig a 76/562-047-es számon adnak tájékoztatást.

A szünidei étkeztetést a Kiskunhalasi Szakképzési Centrum Kiskunfélegyházi Kossuth Lajos Szakképző Iskolája és Kollégiumának konyhája nyújtja (6100 Kiskunfélegyháza Kossuth u. 34., bejárat a Lidl felőli kapunál).
               

Kövessen minket a Facebookon is!