Helyi hírek 2014. november 5. 15:33

Nyomkodás és tapsikolás az egészségért

Képgaléria
Nyomkodás és tapsikolás az egészségért
A meridián-módszer jelmondata: Élj 100 évet egészségesen!

A programot ingyenesnek hirdetik, és valóban nem kell érte fizetni, sőt semmit sem akarnak rásózni a gyógyulni, vagy egészséges életre vágyókra. Mikita Ferencné Bíbok Zsuzsanna klubvezető a kínai meridián módszert tanítja hétfőn délutánonként az érdeklődőknek:

– Élj 100 évet egészségesen, ám itt nem az esztendők számán van a hangsúly, hanem az egészségen. Minden korosztálynak szüksége van arra a fittségre, amit Zhu Zhongxiang kínai professzor által kifejlesztett, és Magyarországon Dr. Eöry Ajándok orvos-természetgyógyász által tanított „3-1-2” módszer kínál, hiszen a középkorúaknak messze még a nyugdíj, az idősebbek pedig, lehetőség szerint szeretnék minél egészségesebben megélni a nyugdíjas éveket.

Hol lehet megtanulni a meridián tornát?

– Az orvos-természetgyógyász által tartott foglalkozásokon, Budapesten, valamint az ország számos pontján, az ő tanítványaitól. Én hétfőnként itt, a Szakmaközi Művelődési Házban tanítom meg a gyakorlatsort, amelyet aztán otthon is lehet végezni.

Nyomkodás és tapsikolás 5-től 6-ig?

– A meridián pontok nyomkodásával érjük el a kívánt hatást, ezt kell megtanulni. Egészségünk megérzésére és betegségünk leküzdésére egyaránt szolgál. Jó vérnyomáscsökkentő, vércukorszint-rendező, gyermekkori szempanaszokat előzhetünk meg vele, és minden korosztályt fitten tart. Egyedül a protézissel, vagy pacemakerrel élőknél kell ügyelnünk bizonyos korlátokra. A gyakorlat végén egyszerűen kirázzuk magunkból a betegséget.

Valóban ingyenes a részvétel?

– A 3-1-2 meridiántorna a meridiánokból áramló energia-egyensúly helyreállításával a szervezet immunrendszerét erősíti. Nincsenek mellékhatásai, bármikor, bárhol gyakorolható, ingyenes és semmiféle beruházást nem igényel – felelte a klubvezető. –.Számomra az a siker és az öröm, hogy a résztvevők jobban érzik magukat.

tli

Kövessen minket a Facebookon is!