Helyi hírek 2022. április 12. 15:25

Kigyulladt egy raktárépület Kiskunfélegyházán

Képgaléria
Kigyulladt egy raktárépület Kiskunfélegyházán
Tűz ütött ki egy Kiskunfélegyháza külterületén lévő tárolásra használt épületben április 12-én, a reggeli órákban. Az épületben két gázpalack is felrobbant. A helyszínre érkező tűzoltóknak sikerült megfékezni a lángokat.

Április 12-én reggel kigyulladt a volt Lenin TSZ autójavító telephelyén egy raktárépület. A tűzoltókat nyolc óra harminc perckor értesítették. A helyszínre érkező kecskeméti és félegyházi hivatásosok két habosított sugárral és egy vízsugárral hamarosan megkezdték az oltást – mondta el lapunknak Kovács Andrea tűzoltó főhadnagy, a Bács-Kiskun Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője.

Az égés során az épületben két gázpalack is felrobbant, amelynek következtében a közeli épületek ablakai is sérültek. További négy palackot sikerült a helyszínről a katasztrófavédelem szakembereinek kimenteni, amelyeket visszahűtés után mesterlövész semlegesít majd. A tűzben a raktárépület teljesen kiégett, és a lángok átterjedtek az épület előtt tárolt autógumikra, valamint két gépjárműre is. Az esetnél senki sem tartózkodott az épületben, így személyi sérülés nem történt. A tűz okának kiderítésére tűzvizsgálati hatósági eljárás indul.

K. G.

Fotó: Nemes Imre
    

Kövessen minket a Facebookon is!