Kultúra 2022. május 9. 10:00

Legendás sportolókról a sportcsarnokban

Legendás sportolókról a sportcsarnokban
A Kiskunfélegyházi Városi Sportcsarnok vezetőségének rendkívül fontos célkitűzése, hogy Félegyháza lakossága megismerje a helyi legendás olimpikonok, sportolók és edzők életútját. Ehhez leginkább a pedagógusok segítségét kérik, akik a testnevelés órák keretében, időpont egyeztetést követően ellátogathatnak a létesítménybe és informatív előadást hallgathatnak meg a neves elődökről.

Április 22-én a helyi nyugdíjasklub tagjai, majd április 29-én, a Platán Utcai Általános Iskola diákjai nézték meg a képcsarnokot, sportfestményeket, illetve a sportkönyvtárat.

Iványi Ferenc, a Félegyházi Termál Parkfürdőt és a Kiskunfélegyházi Városi Sportcsarnokot összefogó programiroda vezetője elmondta, hogy mind a két korosztály nagyon élvezte az alkalmat és reméli, hogy egyre többen lehetséges kulturális helyszínként tekintenek intézményükre. Továbbá kiemelte, hogy a sportcsarnok munkatársai mindig szívesen fogadják a könyvadományokat, képeket, relikviákat, amiket kiállítva, bemutatva jobban megismerhetjük Kiskunfélegyháza eredményekben gazdag múltját és jelenét.

V. B.

                  

Kövessen minket a Facebookon is!