Helyi hírek 2022. május 8. 10:00

A Szent István Templom hírei

A Szent István Templom hírei
Húsvét 4. vasárnapja – 2022. május 8.

1. Minden vasárnap reggel 8 órakor kezdik az elsőáldozásra készülő gyerekek közös felkészítését a templomban. Az elsőáldozás május 22-én, vasárnap a 9 órai szentmisében lesz.

2. Most vasárnap délután elmarad Rózsafüzér-társulat összejövetele.

3. Májusban minden nap esti szentmise előtt ½ 6-tól lorettói litániát imádkoznak a Szűzanya tiszteletére.

4. A Misszió Tours Utazási Iroda vonatos zarándoklatot szervez a csíksomlyói búcsúra. Tudnivalók a templomi hirdetőtáblán olvashatóak.

5. Már most hirdetik a híveknek, hogy Tiszaalpáron lelkigyakorlat lesz május 27-étől 29-éig. Jelentkezési határidő: május 22-éig. Bővebb információ a kitett plakáton.

6. Taizé imaórát tartanak május 13-án, pénteken az esti misét követően fél hétkor, az új közösségi házban. Mindenkit szeretettel várnak.

7. A következő hétvégén a templom elektromos hálózatának cseréjéhez, felújításához kérik a hívek adományait.

8. Kérik, hogy akik jelentkeztek a medjugorjei zarándoklatra, menjenek be a plébániára május 29-éig adatfelvételre és a második részlet befizetésére.

9. Közös majálist szervez május 14-én, szombaton a két plébánia a városi Parkerdő kistisztásán, délelőtt 9 órától. Családokat, gyerekeket, felnőtteket és időseket is egyaránt várnak az izgalmas és érdekes programokra. Ingyenes ebédet is kínálnak, de evőeszközt, tányért, poharat és innivalót mindenki vigyen magával. Az ebéd szervezése miatt május 8-án, vasárnap estig kérik, hogy akik részt kívánnak venni az eseményen, regisztráljanak a plébánián vagy a sekrestyében. 
                

Kövessen minket a Facebookon is!