Helyi hírek 2022. május 8. 14:00

A Sarlós Boldogasszony Főplébánia hirdetései

A Sarlós Boldogasszony Főplébánia hirdetései
Húsvét 4. vasárnapja – 2022. május 8.

1. Hétfőn este ½ 6-kor Bibliaóra lesz a Jókai utcai Közösségi Házban. Minden érdeklődőt szeretettel várnak.

2. Kedden és pénteken 9-től 11 óráig van nyitva a Jókai utca 1. szám alatti Karitász bolt. Szeretettel várják az érdeklődőket.

3. Pénteken, május 13-án, a Boldogságos Szűz Mária fatimai jelenésére emlékeznek, a családokért imádkoznak. A szentmisék reggel 7 órakor és déli 12 órakor lesznek. ½ 12-től rózsafüzért imádkoznak a családokért.

4. A Mária Tisztelők Köre közös imádságot hirdet minden hónap 13-án, este 6 órára a Mártírok útja 7. szám alatt, Lugosi Lászlóné lakásában. Minden érdeklődőt szeretettel várnak.

5. Májusban – hétfő kivételével – minden nap este ½ 6-kor elimádkozzák a lorettói litániát a templomban. Vegyenek részt minél többen ezeken az ájtatosságokon, hogy közösen kérjék a mennyei édesanya pártfogását és közbenjárását az egyházért, a családokért és önmagukért is.

6. Mária Magdolna gyógyító lelkigyakorlat lesz a Szent Ignác Lelkiségi Iskola szervezésében Tiszaalpáron, a Szent Benedek Leányai Társaság vendégházában, május 27-29. között. Részletek a hirdetőtáblán olvashatóak.

7. Közös majálist szervez május 14-én, szombaton a két plébánia a városi Parkerdő kistisztásán, délelőtt 9 órától. Családokat, gyerekeket, felnőtteket és időseket is egyaránt várnak az izgalmas és érdekes programokra. Ingyenes ebédet is kínálnak, de evőeszközt, tányért, poharat és innivalót mindenki vigyen magával. Az ebéd szervezése miatt kérik, hogy még ezen a napon jelezzék, akik részt kívánnak venni az eseményen, regisztráljanak a plébánián vagy a sekrestyében.
 

Áldott vasárnapot kívánunk mindannyiuknak!
          

Kövessen minket a Facebookon is!