Helyi hírek 2022. május 17. 13:00

Családi napot rendezett a Bankfalui Óvoda

Képgaléria
Családi napot rendezett a Bankfalui Óvoda
Második alkalommal rendezett családi napot a Bankfalui Óvoda május 13-án, délután. Vízhányó Rita tagintézmény-vezetőtől megtudtuk, hogy az eseményen nemcsak a jelenlegi óvodásaikat hívták meg, hanem a leendő kiscsoportosokat és a már iskoláskorú gyermekeket is, akik nagy örömmel vettek részt a színvonalas, gyermekközpontú délutánon.

Remek lehetőséget kínált a nap a gyermekek, a dolgozók, a környezet megismerésére, valamint a kapcsolatok erősítésére. Tartalmas tevékenységek közül választhattak a gyerekek: csúszdás légvár, csillámtetoválás, lufihajtogatás, Szűcs-Szabó István és Bakos Norbert extrém BMX bemutatót tartottak, majd zenés interaktív műsor következett Tengeri Attilával. Beülhettek egy rendőrautóba és egy valódi traktort is kipróbálhattak a gyerekek. Az óvoda udvarán lehetőség nyílt horgászatra, célbadobásra, golfozásra, de volt kötélhúzó verseny és az intézmény saját KRESZ parkjában kerékpározni és rollerezni is lehetett.

A Bankfalui Óvoda dolgozói ezúton köszönik az aktív részvételt és a külső és belső támogatók jótékonysági hozzájárulását. Fő támogatók: Dél – 100 Kft, HumanumSalma Humanitárius Alapítvány, Félegyházi Pékség, Fornetti Kft., Kiskunfélegyházi Rendőrkapitányság, Urbán Zoltán.

Z. A.
                 

Kövessen minket a Facebookon is!