Sport 2022. május 17. 17:00

Győztek a félegyházi pingpongosok

Győztek a félegyházi pingpongosok
Sikeres héten vannak túl a félegyházi asztalitenisz-csapatok a megyei bajnokságban. Május 10-én, a Félegyházi ASI III. fogadta a Baja Kiss csapatát a megye másodosztályban. A párosok után 1-1 volt az állás, a Lajos Zsolt – Ernyes László páros 3-0 arányban nyerte meg mérkőzését.

Az egyéni meccseken is jól játszottak a fiúk, tizenhat meccsből tizenkettőt megnyertek, így végül 13-5 győztek, megszerezve a három pontot, amellyel jelenleg a harmadik helyen állnak.
Győztesek: Lajos Zsolt 4, Lombos Miklós 4, Rekedt Zoltán 2, Ernyes László 2, valamint a Lajos Zsolt – Ernyes László páros 1.


A Félegyházi ASI II. szintén a  megye II.-ben játszott május 13-án, a Tázlár FC vendége volt, és 14-4 arányban megérdemelten nyerte meg a mérkőzést.
Győztesek: Jánosi Ernő 3, Boda Ákos 3, Papp József 2, Bársony Zoltán 2, Kocsis István 2, és a Papp – Boda páros 1, Jánosi Kocsis páros 1.

A Félegyházi ASI IV. a Tázlár FC II. csapatát fogadta a megye III.-ban, május 14-én. Jó játékkal 12-6 arányban győztek a félegyháziak.
Győztesek: Forgó Jenőné 4, Juhász László 3, Faragó Attiláné 2, Schmidt Róbert 2, és a Faragó Attiláné – Forgó Jenőné páros 1.
       

Kövessen minket a Facebookon is!