Helyi hírek 2022. május 19. 16:00

Portré jelmezben, hangszerrel

Portré jelmezben, hangszerrel
Sulibajáró, sulibejáró családi napot szervez a Kiskunfélegyházi Balázs Árpád Alapfokú Művészeti Iskola május 21-én, szombaton 15-től 18 óráig.

Kis-Fekete Vilmos, az iskola igazgatója elmondta, hogy a családi nap – a fúvós kollégáknak köszönhetően – meglepetéssel indul, majd egy kiskoncert veszi kezdetét az utcán, az iskola előtt. Mindezek után birtokba vehetik a zeneiskolát a családok, ahol tartalmas délutánnal készülnek a pedagógusok. Lehet például zeneórákat látogatni, hangszerbemutatókon részt venni, ki lehet próbálni a néptáncot és a társastáncot, és két nagyobb lélegzetvételű koncerttel is kedveskednek a látogatóknak. Lesznek találós kérdések, amelyek megfejtéséért ajándék jár, és a gyűjthető Balázs-bankókat is remek dolgokra lehet beváltani. A nap folyamán – különleges programelemként – lehetőség lesz jelmezes portrékészítésre is. Az iskola fotótanszékének növendékei által készített képeken akár kedvenc hangszerükkel is megörökíttethetik magukat a vállalkozó kedvűek.

Az igazgató hangsúlyozta, hogy ma már nem kizárólag gyermekkorú tanítványai vannak a művészeti iskolának, lehetőség van felnőtt növendékek fogadására is. Szeretettel várnak minden művészet iránt érdeklődőt szombaton délután 15 és 18 óra között.

Z. A.

                     

Kövessen minket a Facebookon is!