Sport 2022. május 21. 12:45

Megkezdődött a Kiskun Kupa a sportcsarnokban

Képgaléria
Megkezdődött a Kiskun Kupa a sportcsarnokban
34 csapat 311 versenyzője méri össze tudását és felkészültségét a Kiskun Kupa – idősebb Besze László Emlékversenyen, amely ma reggel vette kezdetét és várhatóan késő délutánig tart a Kiskunfélegyházi Városi Sportcsarnokban.

A nagy hagyományokkal rendelkező nemzetközi meghívásos szabadfogású egyéni és csapatversenyt a Kiskunfélegyházi Birkózó Sportegyesület rendezi. A Kiskun Kupát több mint 30 éve tartják meg, idősebb Besze László (1920-2004) halála óta emlékverseny is egyben. Az esemény a Városalapítók Hete rendezvénysorozat része.

A résztvevőket Csányi József, Kiskunfélegyháza polgármestere köszöntötte. Ezt követően megkezdődtek a mérkőzések a különböző korosztályokban, a sorsolás szerint. 6 évestől 17 éves korig érkeztek fiúk és lányok a Vajdaságból, Felvidékről, Erdélyből és az ország különböző településeiről Kőszegtől Bárándig, kisebb és nagyobb egyesületek képviseletében. A népes csapatban korosztályos bajnokok, válogatott kerettagok is szép számmal vannak, így a szervezők izgalmas mérkőzésekre számítanak az erős mezőnyben.

Az eredményekre visszatérünk.

                     
Fotó: Fantoly Márton   
             

Kövessen minket a Facebookon is!