Helyi hírek 2022. május 25. 17:00

Remekeltek a hazaiak a Kiskun Kupán

Képgaléria
Remekeltek a hazaiak a Kiskun Kupán
34 csapat 311 versenyzője mérte össze tudását és felkészültségét május 21-én, szombaton, a Kiskunfélegyházi Városi Sportcsarnokban megrendezett Kiskun Kupa – idősebb Besze László Emlékversenyen. A nagy hagyományokkal rendelkező nemzetközi meghívásos szabadfogású egyéni és csapatversenyt a Kiskunfélegyházi Birkózó Sportegyesület rendezte.

A Kiskun Kupát több mint 30 éve tartják meg, idősebb Besze László (1920-2004) halála óta emlékverseny is egyben. Az eseményen – amely idén is a Városalapítók Hete rendezvénysorozat része volt – a hazaiak remekeltek: a 34 hazai és határon túli klub közül elsők lettek, megelőzve a dobogón a pesterzsébetieket és a Kecskeméti Sportiskola csapatát.

Egyéniben az alábbiak szereztek aranyérmet: Hideg Zita, Páli Éva, Tapodi Zsófia, Bárány-Almási Tamás, Hideg Balázs, Pál Edvin és Szécsényi Kornél.

Ezüstérmesek: Bene Ivett, Kiss Henrietta, Kiss Viktória, László Eszter, Nagy Nóra és Bene Zsombor.

Bronzérmesek: Bárány-Almási Ádám, Beke Milán, Beke Noel, Bense Zsombor, Böjte István, Csillag Zalán, Kiss Géza, Makra Benjámin, Makra Vendel, Nagy Hunor, Nagy Máté és Tapodi Norbert.

A legjobb hazai versenyzőnek járó kupát Hideg Balázs érdemelte ki és egy évig őrizheti a hatalmas vándorkupát.

               

Kövessen minket a Facebookon is!