Helyi hírek 2022. május 22. 08:30

Tömegek ünnepeltek szombaton is

Képgaléria
Tömegek ünnepeltek szombaton is
A Városalapítók Hetének szombati fesztiválnapján is gazdag programkínálat várta a sportcsarnok melletti térre látogatókat. 

A délutáni műsor tekerőlantos produkcióval kezdődött. A Széljáró Balladás tagjai mellett Ónodi András Máté ifjú tekerőlantos is tagja volt a produkciónak. Máté 5 éve játszik a hangszerén, mára már olyan színvonalon, hogy mesterével, Vas Lászlóval közös fellépéseken is élvezhetjük játékát. A majdnem egyórás koncerten Pázmándi Judit énekkel működött közre. 

A délután gyermekprogrammal folytatódott. Az egyik népszerű mesecsatorna hősei elevenedtek meg a színpadon a kicsik mindvégig egyértelmű  örömére. 

Az este már a Marching Jazz Bandé volt, a formáció öttagú menetzenekarként érkezett a látogatók közé. Sajátos, utánozhatatlan hangulatot teremtett a nagysátor alatt, sőt, még zenei kívánságokat is teljesítettek. 

Az este kétségkívül legnagyobb volumenű produkciója Majka és Curtis élő nagykoncertje volt, ami alatt talpalatnyi szabad hellyel sem rendelkezett már a tér. A fergeteges, másfél órás, professzionális fény- és hangtechnikát felvonultató koncert vokalistája Veres Mónika, Nika volt.

A fesztivál zárónapján, május 22-én, vasárnap rendezik a XIII. Kunsági Bajuszfesztivált és Tóth Vera élő nagykoncertje zárja a Városalapítók Hetét.
         
Z. A. 

Fotó: Fantoly Márton
                

Kövessen minket a Facebookon is!