Helyi hírek 2022. május 25. 11:00

Szombaton nyit a fürdő

Szombaton nyit a fürdő
Bár a nyárias meleg még várat magára, a Félegyházi Termál Parkfürdő strandja május 28-án, 9 órától megnyitja kapuit, s a fürdővendégek számára elérhetőek lesznek a kültéri medencék is.

Borítókép: archív – Félegyházi Termál Parkfürdő

Az elmúlt évek tapasztalatai alapján döntött úgy a fürdő üzemeltetője, hogy a strandot csak május végén nyitja meg. Az átalakuló időjárási viszonyok eredménye, hogy a május hónap jellemzően hűvös, csapadékos és nincs még igazi strandidő. A kisebb fürdők körében kialakuló trend az utóbbi időben, hogy az iskolai nyári szünethez igazodva a tanév végével kötik össze a strandok megnyitását, s csak a nagyobb fürdők presztízse kívánja meg, hogy a strandnyitás május 1-jére essen.

A Félegyházi Termál Parkfürdő, idén is kitűnő vízminőségű medencékkel, zöld, gondozott környezetben várja a fürdőbe látogatókat. A nyár folyamán több ifjúsági és sporttábor helyszíne lesz a strand, és több alkalommal megrendezik a strandröplabda versenyt is.

– A célunk a családias hangulat és a szép, biztonságos környezet megteremtése vendégeink számára. Bízunk benne, hogy a tavalyi évhez hasonlóan idén is sokan látogatnak ki hozzánk – mondta el Kelemen József fürdővezető.

A strand szeptember 30-áig tart nyitva, minden nap 9 órától 20 óráig. További információk: 
https://www.facebook.com/termalparkfurdo.felegyhazi/

                 

Kövessen minket a Facebookon is!