Sport 2022. május 27. 13:00

Dartsverseny a Kihívás Napján

Képgaléria
Dartsverseny a Kihívás Napján
24 órás Kihívás Napi Dartsversenyt rendezett a Félegyházi Darts Sport Egyesület, május 25-én. A kiváló hangulatú eseményre jó társaság verődött össze, ahol kihagyhatatlan poénok és elismerésre méltó teljesítmények is voltak, az izom- és ízületi fájdalmakról nem is beszélve. Éjfélkor nyitott a klub és kereken 24 óráig tartott a játék. Az FDSE tagokon és családtagjaikon kívül más egyesületek is képviseltették magukat. Így érkeztek versenyzők a Hírös Hunoktól, a Revans DC-től és a Smile DC-től, továbbá Kiskunfélegyházán túlról, például Budapestről, Kiskunmajsáról, Kistelekről, Pálmonostoráról és Tiszaalpárról is.

Egyidejűleg legkevesebben 3-an, legtöbben 18-an mérkőztek egymással. 26 versenyző vett részt a kihívásban, ezzel pedig összesen 180,5 órányi játékkal csatlakoztak az egészségesebb életmódért indított rendezvényhez, ami megközelítőleg 7 óra dartsot jelent fejenként. Voltak, akik csak 30 percet sportoltak, de néhány "őrült" 24 órán keresztül jelen volt a teremben. A két legkitartóbb játékos Horváth Zsolt (22.5 óra játékkal) és Simon Gábor (20.5 óra játékkal) volt.

Játszottak egyéni, páros és csapatmérkőzéseket, 501DO és crickett-et is. A nap folyamán összesen 34 db 180 született, amelyből Simon Gábor dobta a legtöbbet, nyolcat. 100 pont feletti kiszállókból összesen 19 db volt, ebből a legtöbbet és a legmagasabbat Horváth Zsolt érte el. Ő 6 db-ot dobott, ezek közül pedig 161 (!) volt a legmagasabb. A nap másik érdekessége, hogy Horváth Zsolt lépésszámlálót viselt a rendezvény ideje alatt, amely regisztrálta a 24 órában megtett távolságot. 17497 lépéssel és 12,42 km-rel zárta a napot.

A szervezők ezúton köszönik a Juhász Kft., Kiskunfélegyháza Város Önkormányzata és a Ride Food, valamint családtagjaik segítségét.

A Félegyházi Darts Sport Egyesület jelenlegi klubhelységében ez volt az utolsó rendezvény, hiszen júniustól már egy másik helyen, egy nagyobb, több táblás főhadiszálláson folytatják tevékenységüket. Méltó zárása volt ez az esemény a klub első két évének, a vezetőség pedig ígéri, hogy számos kellemes rendezvényt tartanak majd a hozzájuk ellátogatóknak.

A klub örömhíre: Utcza-Szabó Emese és Szabó Gyula tagoknak megszületett első közös gyermeke, Utcza-Szabó Medárd. A csapat gratulál nekik és jó egészséget kívánnak az egész családnak.

                     

Kövessen minket a Facebookon is!