Helyi hírek 2022. június 19. 10:00

A Sarlós Boldogasszony Főplébánia hirdetései

A Sarlós Boldogasszony Főplébánia hirdetései
Évközi 12. vasárnap – 2022. június 19.

1. Kedden Gonzága Szent Alajos szerzetes emléknapja, csütörtökön Keresztelő Szent János születésének főünnepe, pénteken Jézus Szent Szívének főünnepe, szombaton pedig a Boldogságos Szűz Mária Szeplőtelen Szívének emléknapja lesz.

2. Június 23-án, csütörtökön este 6 órakor lesz a Szent Mónika Közösség gyűlése a Jókai utcai Közösségi Házban. Minden édesanyát szeretettel várnak. Szombaton az esti szentmisét a Szent Mónika Közösség szándékára mondják el.

3. Június 26-án, jövő vasárnap az esti szentmise a Szent József Kör szándékára lesz bemutatva.

4. Szombathoz egy hétre, július 2-án délelőtt a ½ 11 órakor kezdődő szentmise keretében tartják a Sarlós Boldogasszony Templom búcsúját. A szónok és az ünnepi szentmise főcelebránsa dr. Bábel Balázs érsek úr lesz. Ez a szentmise egyben Rónaszéki Gábor plébános elköszönő, Geszler Péter új plébánosnak pedig a beköszönő szentmiséje is lesz. Az esemény után szeretettel hívják a híveket egy kis beszélgetésre, szendvicsre és üdítőre a plébánia udvarában. Aki üdítővel hozzá tudna járulni az összejövetelhez, azt kérik, hogy vigye be a plébániára vagy a sekrestyébe. Mindenkit szeretettel hívnak és várnak a búcsúi ünnepre!

Áldott vasárnapot kívánunk mindannyiuknak!

                     

Kövessen minket a Facebookon is!