Sport 2022. május 30. 16:00

Két győzelem, két vereség

Két győzelem, két vereség
Négy mérkőzést játszottak a Félegyházi ASI csapatai a megyei bajnokságban ezen a héten.

Május 24-én, a FASI II. Baján vendégszerepelt a megye II-ben és magabiztos győzelmet aratott 15-3 arányban a Baja Kiss csapata ellen. Győztesek: Jánosi Ernő 4, Kocsis István 4, Boda Ákos 3, Papp József 3, és a Jánosi Ernő – Kocsis István páros 1.

A FASI III. május 24-én az éllovas Kalocsai SE II. csapatát fogadta szintén a megye másodosztályban. Ősszel, Kalocsán szoros mérkőzésen csak 10-8 arányban szenvedtek vereséget a félegyháziak, így bíztak a visszavágásban. Sajnos, ez nem jött össze, a Kalocsa jó játékkal nyert 13-5-re. 
Győztesek: Rekedt Zoltán 2, Lajos Zsolt 1, Lombos Miklós 1, és a Lajos Zsolt – Rekedt Zoltán páros 1.

Május 26-án, a harmadik helyen álló Dunaegyháza 2-őt fogadta a FASI III. Nagy küzdelemben, jó játékkal, igazi csapatmunka eredményeként a félegyháziak 11-7-re győztek és felléptek a dobogó harmadik fokára. Győztesek: Rekedt Zoltán 4, Lombos Miklós 3, Lajos Zsolt 2, Ernyes László 1, és a Lajos Zsolt – Rekedt Zoltán páros 1.

A  megye 3-ban szereplő FASI IV. Dunapatajra látogatott május 27-én, és 14-4 arányban vereséget szenvedett a bajnokságban harmadik helyen álló hazaiaktól. A félegyházi csapat jelenleg a nyolcadik helyen áll a tizenkét csapatos bajnokságban, de még két mérkőzése van és előbbre léphet.

              

Kövessen minket a Facebookon is!