Program 2022. június 14. 16:00

Könyvtársarok – Nyáron is nyitva

Könyvtársarok – Nyáron is nyitva
Hamarosan véget ér az iskola, kezdődik a szünidő, ám a Petőfi Sándor Városi Könyvtár nem zárja be kapuit a kikapcsolódni vágyók előtt. Igaz, július 1-jétől rövidített nyitvatartással várja látogatóit, hétköznap 18 óra helyett 17 óráig tart nyitva, szombatonként pedig zárva tart.



A nyár első kiállítása június 16-án, csütörtökön 17 órakor nyílik. Bajzák Lajosné Szabó Magdolna, a Holló László Képzőművész Kör tagja gyűjteményes kiállítását Rátkai Zsuzsa, a Kiskunfélegyházi Képző- és Iparművészek Egyesületének elnöke nyitja meg. Közreműködik az Ében Klarinétegyüttes.



A bibliotéka árnyékolt, virágos udvarában koncerteket rendeznek a zeneszerető félegyháziaknak. Június 23-án, csütörtökön 18 órakor a Hattyúkerti zenés esték vendége Honfi Imre Olivér és Petrovics Panka, akik a Petőfi-emlékév alkalmából alakult Petőfi Klub programjaként Petőfi-átiratokat adnak elő.



Egy héttel később a reggae és ska alapokon nyugvó, némi rockkal, jazzel, egyéb stílusokkal fűszerezett, saját számokat és feldolgozásokat játszó A Láma Dalai lép fel. A sorozat augusztusban és szeptemberben is  folytatódik.



Augusztus 2-ától 12-éig a keddi, pénteki délelőttökön a GyermekBirodalomban tölthetik el szabadidejüket a kicsik és nagyok szüleik, nagyszüleik társaságában. A könyvek lapozgatása, olvasása mellett közösen kézműveskedhetnek, színezhetnek, társasjátékozhatnak, kirakózhatnak, de énekléssel, diavetítéssel is készülnek a könyvtárosok.

Ne feledjék el, ha unatkoznak, várja Önöket a könyvtár!
 

Kövessen minket a Facebookon is!