Helyi hírek 2022. június 18. 13:00

A Kiskunfélegyházi Koncert Fúvószenekar nyitotta az idei Béke-Tér-Zenei programot

Képgaléria
A Kiskunfélegyházi Koncert Fúvószenekar nyitotta az idei Béke-Tér-Zenei programot
Mintha az időjárás tekintetében is előre komponált lett volna a péntek este: 18 órára nemcsak az eső állt el, de a nap is kisütött és remek fényeket nyújtott az első Béke-Tér-Zene programra.

A Kiskunfélegyházi Koncert Fúvószenekar térzenei koncertje előtt Kis-Fekete Vilmos, a Kiskunfélegyházi Balázs Árpád Alapfokú Művészeti Iskola igazgatója, a program szervezője köszöntötte a megjelenteket és megnyitotta a 2022-es Béke-téri koncertfolyamot. Elmondta, hogy mostantól augusztus 12-éig minden péntek este az élő zenéé lesz a téren és nagy szeretettel várnak mindenkit. A fellépők között találkozhatnak majd ismerős arcokkal és teljesen új, meglepetésvendégekkel is.

A megnyitó után a Kiskunfélegyházi Koncert Fúvószenekar koncertje következett, amely nagyon sok újdonságot tartogatott a közönségnek. Kiváló, hibátlan hangzásban hallhattunk Michael Jackson-dalokat, de a repertoár a klasszikus térzenei anyagon kívül tartalmazott Europe és Abba örökzöldet is. A közönség sok mosollyal és hangos tapssal köszönte meg a remek hangulatú zenei élményt. Vezényelt: Tóth László.

Z. A.

Fotó: Fantoly Márton  
                   

Kövessen minket a Facebookon is!