Helyi hírek 2022. július 8. 08:00

Új helyen várja ügyfeleit Kiskunfélegyházán a K&H Bank

Képgaléria
Új helyen várja ügyfeleit Kiskunfélegyházán a K&H Bank
A Szent János-tér 1. szám alatt, modern környezetben várja meglévő, és új ügyfeleit a K&H Bank Kiskunfélegyházán. Az új ügyfélponton digitális zónát is kialakítottak, ahol az ügyfelek tanácsadók segítségével ismerkedhetnek meg a bank innovatív, digitális szolgáltatásaival.

A K&H Bank Magyarország egyik vezető pénzintézeteként Kiskunfélegyházán is szakértő tanácsadással várja jelenlegi és új ügyfeleit. A magánszemélyeknek és kisvállalkozásoknak teljes körű számlavezetési és hitelügyintézési szolgáltatásokat, valamint prémium banki szolgáltatást is nyújtanak. Emellett pedig a biztosítással kapcsolatos kérdésekben is tudnak segíteni – tudtuk meg az új ügyfélpont megnyitóján Fehér Gyöngyi területi vezetőtől.

– Nagyon örülök annak, hogy ma itt lehetünk, hiszen több éves munka előzte meg az új ügyfélpont megnyitását. A Petőfi-térről költöztünk át a Szent János-tér 1. szám alá, ahol sokkal modernebb, a megváltozott igényekhez alkalmazkodó helyszínen tudjuk az ügyfeleket kiszolgálni. A kialakításnál fontos szempont volt, hogy személyesebb kapcsolatot tudjunk kialakítani a hozzánk betérőkkel, így egy olyan digitális zónát is létrehoztunk, ahol kényelmes környezetben tudunk beszélgetni az ügyfelekkel. Lehetőségünk van arra is, hogy a bank és biztosító innovatív, digitális szolgáltatásainak használatában is segíthessünk az ügyfeleinknek.

A komplexebb kérdések megválaszolásában, például hitelfelvétellel vagy befektetési tanácsadással kapcsolatos kérdésekben továbbra is szeretettel várjuk az érdeklődőket, de emellett azt is fontosnak érezzük, hogy a digitális megoldásainkkal a napi bankolás még egyszerűbbé, gyorsabbá, gördülékenyebbé válhasson – fogalmazott a területi vezető. Az új ügyfélponton készpénz ki- és befizetésre is alkalmas ATM is található, így a készpénzmozgással járó tranzakciók intézése a nap 24 órájában, sorban állás nélkül intézhető.

A város nevében Csányi József polgármester kívánt sok sikert és jó munkát az ügyfélpont
működéséhez.

G.E.

Fotó: Fantoly Márton
                 

Kövessen minket a Facebookon is!