Helyi hírek 2022. június 28. 12:00

Elismerésben részesült a félegyházi szakember

Elismerésben részesült a félegyházi szakember
Június 14-én, Egerben tartották meg az Országos Víziközmű Konferenciát, ahol a Magyar Víziközmű Szövetség Elismerő Oklevél kitüntetését vehette át Herédi-Szabó Péter, a BÁCSVÍZ Zrt. kiskunfélegyházi csatornaszolgáltatási üzemvezetője. Az oklevelet Nagy Edit, a MaVíz főtitkára és Kurdi Viktor, a szövetség elnöke, a társaság elnök-vezérigazgatója adták át.

Herédi-Szabó Péter 2003-ban kezdett el dolgozni a BÁCSVÍZ-nél. 2016 februárjától az üzemvezető pozíciót tölti be a kiskunfélegyházi csatornaszolgáltatási üzemnél. Munkája során rendkívül lelkiismeretes és precíz, a hatáskörébe tartozó feladatokat átgondoltan és tervszerűen látja el. Nagy figyelmet fordít a szennyvíztisztító telep hosszú távú jövőjére. Szakmájában törekszik az innovatív megoldásokra, nyitott az újdonságokra, a cégnél ő próbálta ki először a szennyvízátemelőkben a függőleges tengelyű rácsok és az aprítók használatát. 

Halk szavú, szerény, de szakmai előadásai mindig szórakoztatóak, humorosak és informatívak. A diákmunka programban a szárnyai alá került tanulók részére elhivatottan törekszik bemutatni a szakma szépségét. Nemcsak üzemvezetőként, de magánemberként is magas mércét állít maga elé, hisz gyakran vág neki a rendkívüli kitartást és elszántságot igénylő hosszú távoknak, például a Balaton körbefutásának. Fiatal kora ellenére érett és szakmailag elismert vezető, emberi megnyilvánulásaival követendő példát mutat a munkatársak számára.

            

Kövessen minket a Facebookon is!