Helyi hírek 2022. július 1. 12:00

Családi nap a Nagycsaládosok Kiskunfélegyházi Egyesületénél

Képgaléria
Családi nap a Nagycsaládosok Kiskunfélegyházi Egyesületénél
Körülbelül 150-en vettek részt június 26-án, a Nagycsaládosok Kiskunfélegyházi Egyesületének családi napján. A Szakmaközi Művelődési Házban tartott összejövetel minden korosztálynak minőségi kikapcsolódást nyújtott.

Tarnóczkiné Tünde, az egyesület elnöke büszkén mesélt az esemény sikeréről: – Körülbelül 150-en vettek részt a már több éve rendszeresen megtartott családi napunkon. Minden korosztályra gondoltunk a programok összeállítását illetően. Egy közös délelőtti mozizással indítottuk a napot. A Lightyear című amerikai animációs kalandfilmet néztük meg kedvezményes áron a Petőfi Mozi jóvoltából. Ezt követően, a Kulacs Vendéglő támogatásaként egy jelképes összegért megebédeltünk.

A délutáni szieszta után a Léghajó Színház előadásában megnéztük A holló és a róka meséjét énekes-táncos formában. Akik a színészektől kedvet kaptak a táncra, azokat Babos Dani és Brimo Minan néptáncra tanította. Mindeközben az udvari helyszíneken óriáscsúszdával, arcfestéssel, szabadtéri játékokkal várták a gyerekeket az Izgő-Mozgó Kölyökklub munkatársai, illetve a felnőttek az ÁNTSZ szűrésein vehettek részt. A résztvevők uzsonnájáról a P&P Pékáru Kft. és a Félegyházi Pékség Kft. gondoskodott. Ezúton is szeretnénk minden támogatónak megköszönni, hogy széppé és tartalmassá tették ezt a napot.

V. B.
            

Kövessen minket a Facebookon is!