Helyi hírek 2022. július 9. 16:00

Még lehet jelentkezni a LeManni Szépség- és Divatstúdió jótékony felhívására

Képgaléria
Még lehet jelentkezni a LeManni Szépség- és Divatstúdió jótékony felhívására
Lengyel Magdolna a közelmúltban nyitotta meg városunkban LeManni Szépség- és Divatstúdióját, amely esemény után pályázatot hirdetett olyan hölgyeknek, akik talán nem engedhetik meg maguknak ezeket a szolgáltatásokat, vagy egészen egyszerűen az élethelyzetükből (nagycsaládosok, sérült gyermeket nevelnek) adódóan nem élvez prioritást saját nőségük, nőiességük.

Az elegáns, magabiztos Magdolna elárulta, hogy volt olyan időszak az életében, amikor ő is segítségre szorult. Megélt tragédiák után, magánéleti válságban neki is újra kellett építenie magát, az önbizalmát, a nőiességét. Hosszú folyamat volt és nem mindig zökkenőmentes. Viszont akkor született meg benne a gondolat, hogy szeretne másoknak segíteni. Nőtársainak, akik elvesztek a mindennapok rohanásában, a folytonos megfelelésben, akik talán már nem is emlékeznek rá, hogy utoljára mikor érezték csinosnak magukat. Elhatározta, hogy egy pályázatot hirdet, amelynek keretében néhány helyi hölgynek ingyenesen nyújt stílus- és divattanácsadást, majd frizurát és sminket készítenek a nyerteseknek, akik ezután egy fotózáson vesznek részt. Ráadásul az ott viselt egyik minőségi, márkás ruhát is ajándékba kapja a szerencsés.

A jelentkezés feltétele, hogy vállalni kell, hogy a jelölt az átalakítással kapcsolatos marketinganyagokon szerepeljen, ezen kívül személyes adatokra és egy egész alakos fotóra is szükség van a pályázat benyújtásához. Két hölgynek áll még nyitva a lehetőség július 20-áig, jelentkezni a LeManni Szépség- és Divatstúdió Facebook-oldalán lehet, vagy személyesen a Szalay Gyula park 1. szám alatt lehet (Áfész székház).

Hozzátette: látogatást tett a napokban, az idén 40 éves Mozgáskorlátozottak Kiskunfélegyházi Egyesületénél is, ahol örömmel tapasztalta, hogy nyitottak a kezdeményezésére és volt vállalkozó kedvű hölgy, aki jelentkezett a pályázatra.

Lengyel Magdolna büszkén mesélte, hogy az említett jótékonysági akció igazi csapatmunka. Fodrász és a fotós is segíti az ő munkáját, illetve Bükki Tamara divattervező ruháiban is pózolhatnak a hölgyek, amely darabok egyedülállóan képezik a LeManni ruhakínálatát.

Az átváltozásokat lapunk figyelemmel kíséri, később beszámolunk az eredményről.

Z. A.

              

Kövessen minket a Facebookon is!