Program 2022. július 8. 17:05

Ha western életérzésre vágysz, irány a Fekete Lovastanya!

Képgaléria
Ha western életérzésre vágysz, irány a Fekete Lovastanya!
A western világ szerelmesei mindig várakozással tekintenek erre a vadnyugati életérzést városunkba hozó rendezvényre, a Western Fesztre. A kétnapos programsorozat számos színvonalas előadással, élménnyel várja a látogatókat.

Ha western, akkor a legtöbbünknek a kapáslövések, haragtól égő tekintetek, ördögszekerek és lovakon vágtázó cowboyok jutnak az eszünkbe. Aki nem csak a filmeken szeretnénk ezt látni, annak érdemes kilátogatnia a várostól nem messze elterülő Fekete Lovastanyára.

A mai napon chilievő és bikagépverseny várja a vállalkozó szellemű hölgyeket és urakat. Estefelé, mikor hűlni kezd a levegő, a hangulat akkor kezd el forrósodni, köszönhetően a Drumsters koncertnek és a Future Guys kaszkadőrcsapatnak. Akik egy kis Indian Story-ra vágynak, megtekinthetik azt az Ördöglovasok előadásában. Ezen felül persze nem maradhat el az igazi, hajnalig tartó mulatozás hamisítatlan vadnyugati stílusban, amelyhez az alaphangulatot a Crash5 koncert adja majd.

A szombati napról egy kis kedvcsináló a teljesség igénye nélkül: délelőtt bálakergető verseny, bikarodeó és kergekecske-futam, sörivó és hagymásbabevő verseny, vízirodeó-bajnokság, Black Jack verseny és cutting bemutató várja az érdeklődőket. Ha valaki pedig lemaradna a ma esti előadásokról, szombaton ismét megtekintheti azokat a 20 órai tombolasorsolást követően.

Ha van olyan, aki még ezután is hezitálna, a tombolanyeremények biztosan meggyőzik majd. A számos értékes nyeremény mellett, mint például a western nyereg, az élménylovaglás, a lovaglóbérlet, a fődíj egy egyéves, Smoky névre hallgató, különleges mintázatú western csikó!

T. L.
 
                 
Fotó: Gündüz Attila  
                 

Kövessen minket a Facebookon is!