Program 2022. augusztus 4. 17:00

Motoros ünnep a hétvégén is a Parkerdőben

Motoros ünnep a hétvégén is a Parkerdőben
Predator Party Motoros Találkozónak ad helyszínt idén is a városi Parkerdő. Augusztus 5-én és augusztus 6-án gazdag programkínálattal várják a motorosokat és a motorokat kedvelő közönséget.



A Covid-évben kezdte a motoros találkozók szervezését Lovas Róbert, aki elmondta, hogy reméli idén sokkal több résztvevője lesz az eseménynek. Hozzátette: olyan fellépőket hívtak, akik vonzzák a közönséget, és abban is bízik, hogy az előző évek motorosai is visszatérő vendégek lesznek. Az egy héttel korábbi esemény, a Nemzetközi Oldalkocsis Motoros Találkozó inkább családi jellegű rendezvény, a mostani pedig a felhőtlen szórakozás és a bulizás hétvégéjének ígérkezik.

A pénteki napon már koncertek tekintetében is teljes lesz a nap: a Road Runner Blues kezd, majd a helyi erők érkeznek a színpadra és 20 órától a Fullánk alapozza a hangulatot. Az nap csúcsát a Pokolgép bulija adja, majd levezetésként éjféltől a Dogs nevű formáció muzsikál, akik feldolgozásokkal érkeznek.

Szombaton 13 órától felvonulás lesz a szokott útvonalon, majd 15 órától a hamisítatlan motoros találkozós vetélkedők szórakoztatják a részvevőket és a közönséget. Tombola is lesz – árulta le a szervező – javarészt motoros nyeremények találnak majd gazdára. A koncerteket a debreceni Heart Killer kezdi, akik igazi kemény metált játszanak. Utánuk a főprogramot az Időutazó Rock Band szolgáltatja, akiket a közelmúltban a legjobb P. Mobil-dalokat prezentáló zenekarnak is megválasztották. Az együttes kétórás műsorral készül szombaton. Végül a közönség táncoltatását a Rockin Rock Cats vállalta magára.

A szervezők szeretettel várnak minden érdeklődőt.

Z. A. 
                 

Kövessen minket a Facebookon is!