Sport 2022. augusztus 18. 17:30

Íjász világbajnokságon a Fénypárducok

Íjász világbajnokságon a Fénypárducok
A vasárnap kezdődő HDH-IAA Historical Archery World Championships gyulai bajnokságán szakosztályunkat négyen is képviselik: Dürgőné Kovács Piroska, Dürgő Csaba, Vasné Köteles Anita és Vas Tibor. A kihívásokat mindannyian szépen teljesítették az elmúlt napokban és a pályákon, a rangsorolókon meglőtték a szükséges kvalifikációs szintet. A célok nehézsége mellett a hőség, az eső és a saját kitartásuk is próbára tette íjászainkat.

Dürgőné Kovács Piroska a történelmi felnőtt nő kategóriában jelenleg első helyen áll, míg Dürgő Csaba a történelmi felnőtt férfi kategóriában a harmadik helyen, így mindketten részt vesznek a további napok döntőin. Itthon is drukkolunk nekik.

Vadászíj felnőtt nő kategóriában Vasné Köteles Anita a kiemelkedő 7. helyezést hozta el a Fénypárducoknak, míg szakosztályvezetőnk, Vas Tibor a vadászíj felnőtt férfi kategóriában a kimagasló 10. helyezést érte el.

Sokat készültetek az elmúlt hetekben, a munkátok és a türelem meghozza a gyümölcsét, csak így tovább! Hajrá Fénypárducok!

Vas Bianka

             

Kövessen minket a Facebookon is!