Helyi hírek 2022. augusztus 25. 08:00

Könyvtársarok – Szeptemberi programajánló

Könyvtársarok – Szeptemberi programajánló
Ősztől hetente több alkalommal, változatos programokkal várja Félegyháza lakóit, kicsiket és nagyokat a Petőfi Sándor Városi Könyvtár.

Szeptember 1-jén, csütörtökön 18 órakor egy családi muzsikálással fejeződik be az idei Hattyúkerti zenés esték sorozat. Tóth Gyula és fia, dr. Tóth Ákos Dalok, mint emlékek címmel adnak koncertet, ahol az énekszó mellett a gitár, a tárogató, a klarinét és a szaxofon hangja is felcsendül.



Szeptember 6-án, kedden 10 órakor folytatódik a Betűbölcsi, a könyvtár baba-mama klubja. Maria Bloom 0–3 éves gyermekek számára tart interaktív zenés angolt. Vallja, hogy az együtt zenélés, mozgás örömöt szerez, érzelmi csatornákat nyit meg és mindezeken felül megkönnyíti egy új nyelv elsajátítását.



Ugyanezen a napon kiállítás nyílik a GyermekBirodalomban néhai Kotroczó Sándorné Szemerédi Erzsébet porcelánbaba-gyűjteményéből, ami október 8-áig tekinthető meg a bibliotéka nyitvatartási idejében.



A libafesztivál előestéjén, szeptember 8-án, csütörtökön 17 órakor Bauer Barbara íróval, újságíróval, pékkel találkozhatnak az érdeklődők. Egyetemi tanulmányai alatt kezdett repülni, 6000 órát töltött a levegőben légikisasszonyként. 10 éve elsőként publikált művében a repülőterek és a légiutas-kísérők titokzatos, zárt világa tárul fel. Majd sorra jelennek meg egyre népszerűbb történelmi romantikus, misztikus, életrajzi, valamint családregényei, amelyek megtalálhatóak és kölcsönözhetőek a könyvtárból.

Kövessen minket a Facebookon is!