Helyi hírek 2022. augusztus 21. 13:00

Nagykoncerttel és meglepetés zenei produkcióval zárult a Félegyházi Napok

Képgaléria
Nagykoncerttel és meglepetés zenei produkcióval zárult a Félegyházi Napok
Kedvezett az időjárás a délutáni programoknak a Fèlegyházi Napokon. A Brill Art Stúdió Táncsport Egyesület tagjai kezdték egy kiváló hangulatú bemutatóval a programfolyamot, ahol végül táncra bírták a vállalkozó kedvű nézőket is. Őket a gyermekek kedvencei követték: Farkasházi Réka és a Tintanyúl ezer mosolyt csalt a megjelentek arcára. Tóth Andi műsora után a Silver Step Táncstúdió növendékei adták át a nézőknek utánozhatatlan energiájukat és jókedvüket.

Mire este a Magna Cum Laude zenekar színpadra lépett, már egy nagyon jó hangulatú többezres közönség várta őket a helyszínen. A gyulai csapat jelenléte és másfélórás nagykoncertje kiváló zárása volt a programoknak: több évtizedes zenei pályájukból állt össze a repertoár, a profizmusuk mellett közvetlenségükkel zárták őket szívükbe ismét a megjelentek. Megismerhettük Mező Misi kisfiát, lánykérésnek is szemtanúi lehettünk és pálinkás koccintásra is sort kerítettek a fiúk.

Az államalapítás ünnepén egy meglepetés produkcióval is készült a szervező, Keresztes Tünde. A Magna Cum Laude nagykoncertjét követően a színpadra lépett a Kiskunfélegyházi Koncert Fúvószenekar, akik a Kormorán együttes, Ez az ország a te hazád című dalát játszották el. Szólót énekelt Pázmándi Judit és Vas László, vezényelt Tóth László. Az előadás előtt Csányi József polgármester lépett színpadra és megköszönte a részvételt mindenkinek, különösképpen a zenés produkció résztvevőinek és megvalósítóinak.

A Félegyházi Napok programjai utcabállal záródtak.

Z. A.

Fotó: Fantoly Márton
                     

Kövessen minket a Facebookon is!