Sport 2022. augusztus 23. 12:00

Hagyományteremtő teniszverseny

Képgaléria
Hagyományteremtő teniszverseny
Július 9. és 11. között rendezték meg az I. Erste Hand BMW Open-t a kiskunfélegyházi Honvéd teniszpályán. Az országos teniszversenyen a játékosok fiú 14, férfi II. és III. osztály kategóriákban indulhattak. A háromnapos tornára több mint 50 játékos nevezett. A hazai teniszezők szép számmal, összesen 10-en képviselték a várost.

Horváth István, a torna igazgatója a következőket mondta a versenyről:
Nagyon jó játékosok jöttek el a versenyre, a nézők magas színvonalú mérkőzéseket láthattak. Nagy volt a tét, ugyanis az Erste Hand Kft. jóvoltából a férfi II. osztályú versenyünk 200 ezer forint összdíjazású volt. A versenyzőket ez is motiválta, mindenki a maximumot nyújtotta a pályán, ugyanakkor rendkívül sportszerű volt mindenki, aminek külön örülök. A versenyrendezésről pozitív visszajelzéseket kaptunk mind a versenybírótól, mind a játékosoktól. Az első évben az volt a fő célunk, hogy jó benyomást keltsünk. Úgy tűnik, hogy ez sikerült, így nagy valószínűséggel hagyományt teremtünk majd a versennyel.

Eredmények:

Fiú 14: 1. Vitéz Csongor (Marso), 2. Zádori Kristóf (Gellért TI), 3. Horváth Döme (Gellért TI), 3. Alt Ádám (Gyula)

Férfi III. osztály: 1. Mihály Levente István (Viharsarok), 2. Skribek Ádám (Gellért TI), 3. Horváth Ábel (KVTK), 3. Almási Zoltán (DMTK)

Férfi II. osztály: 1. Závaczki Martin (Marso), 2. Hargita Csaba (Bebto), 3. Závaczki Milán (Marso), 3. Kovács Vilmos (SVSE)

Férfi III. osztály páros: 1. Závaczki Martin
Závaczki Milán (Marso), 2. Mihály Levente István Horváth Gergő (Viharsarok), 3. Horváth István Solymosi Áron (KVTK), 3. Belanka Ádám (Tréning Center) Kincses Bence (Gyula).

                

Kövessen minket a Facebookon is!