Helyi hírek 2022. augusztus 25. 11:00

Csütörtökig szavazhatunk Nagy-Darányi Cintiára

Csütörtökig szavazhatunk Nagy-Darányi Cintiára
Csütörtökig (augusztus 25-e éjfélig) tart a közönségszavazás, majd szeptember 1-jén lesz az eredményhirdetés a L’Oréal Professionnel Style&Colour Trophy fodrászversenyén, amelynek a kiskunfélegyházi Nagy-Darányi Cintia döntőse. Hat versenyző van még a magyar mezőnyben, közülük kerül ki egy, aki a világversenyen képviselheti országunkat.

Borítókép: Karsay Katalin

Cintia elmondta: a legnagyobb tisztelettel kéri azoktól, akik már a saját bőrükön tapasztalták mások támogatását, hogy ezúttal segítsék őt álmai megvalósításában és szavazzanak rá.  


A fotón: Vereb-Horváth Eszter és Nagy-Darányi Cintia 

A szavazás menete a következő: https://styleandcolourtrophy.lorealprofessionnel.com/.../hu

A linkre kattintva kiválasztjuk Nagy-Darányi Cintia munkáját, majd szükséges a szavazáshoz létrehozni egy fiókot. Email cím és jelszó megadása után egy visszaigazoló email érkezik, amit sok esetben a spam vagy a promóciók között találja csak meg a felhasználó. Az elektronikus levélben lévő fiókaktiváló gombra kattintva visszanavigál a verseny és a szavazóoldalra, ahol ezúttal már megtörténhet a szavazás. Az „I’m a consumer, hair lover” szöveg bejelölése után, a kép jobb alsó sarkán lévő szív alakkal, majd a „Save” feliratra kattintva az ország, név megadásával megtörténhet a szavazás.

Hajrá Cintia!

Z. A.
       

Kövessen minket a Facebookon is!