Helyi hírek 2022. augusztus 26. 11:00

Akusztikus koncertet adott a Remedy

Képgaléria
Akusztikus koncertet adott a Remedy
A Hattyúkerti zenés esték vendégeként a Remedy együttes lépett színpadra a Petőfi Sándor Városi Könyvtár udvarán, augusztus 25-én. A fiatalokból álló csapat saját dalokkal, duettekkel, vers- és népdalfeldolgozásokkal is szórakoztatta a közönséget.

A Remedy, vagyis gyógyír nevet viselő formáció 2021 februárjában alakult, a tehetséges fiatalok elsősorban pop-rock dalokat adnak elő. Repertoárjukban saját számaik mellett retro zenék és napjaink slágerei is megtalálhatóak. Ezekből hallott válogatást a közönség augusztus 25-én a városi könyvtár udvarán. Az ötfős együttes négy tagja állt színpadra: Gönczöl Kamilla (ének), Brimo Minan (ének, gitár), Vas Bianka (basszusgitár) és Görög Krisztián (dob). A szintén gitáros Maléth Mirtill betegség miatt kénytelen volt kihagyni a fellépést.   

Az együttes saját dalai közül a Végtelen, a Mindvégig, a Titkom vagy és a Hullócsillag is elhangzott, csak úgy, mint a Bagossy Brothers Olyan ő című száma és az Ocho Macho Jó nekem című slágere. A koncertet az Iszom a bort kezdetű népdal feldolgozott verziója és egy megzenésített Radnóti Miklós vers, a Bájoló tette teljessé.

G. E.

Fotó: Fantoly Márton   

             

Kövessen minket a Facebookon is!