• Kezdőlap
  • Hírek
  • Sport
  • Európa-bajnokságra utaznak az akrobatikus látványtánc félegyházi sportolói
Sport 2022. szeptember 1. 08:00

Európa-bajnokságra utaznak az akrobatikus látványtánc félegyházi sportolói

Képgaléria
Európa-bajnokságra utaznak az akrobatikus látványtánc félegyházi sportolói
A Victoria Fitness Sportegyesület versenyzői Horvátországba utaznak szeptember 22-én. Akrobatikus látványtánc félegyházi sportolói Európa-bajnokságon vesznek rész Novalján.

Sikeres csapatot tudhat magának az egyesület, ami több helyen, Tiszaalpáron, Szentesen és Kiskunfélegyházán tart edzéseket. A 40 fővel dolgozó csapat félegyházi tagjai a Piramis épületében edzenek már másfél éve, sőt a helyieknek külön neve is van: Piramis Dance csoport.

Versenyek szempontjából sok tapasztalatot szereztek az elmúlt időszakból, sőt nemzetközi megmérettetésen is rész vettek már korábban Zágrábban is.

Az egyesület elnökétől, Bartók Anikótól és vezetőedzőjétől, Kádas Kálmántól megtudtuk, hogy a nemzetközi mezőnyben a spanyolok, és az olaszok nagyon erősek. Természetesen remélik a legjobbakat a novaljai Európa-bajnokságon, és bíznak benne, hogy mindenki mosolyogva, elégedetten érkezik majd haza. Korosztályonként versenyeznek majd a lányok, mindenki a saját gyakorlatával vesz részt a versenyprogramban, de lesznek csoportgyakorlatok is – tudtuk meg az elnöktől.

A verseny után az eredményekről beszámolunk.

Z. A.

Kövessen minket a Facebookon is!