Helyi hírek 2022. szeptember 7. 16:45

Forgalomkorlátozások a Libafesztivál ideje alatt

Forgalomkorlátozások a Libafesztivál ideje alatt
A Kiskunfélegyházi Polgármesteri Hivatal Városüzemeltetési Osztálya értesít mindenkit, hogy a XXIII. Kiskunfélegyházi Libafesztivál rendezvényei miatt szeptember 7-én, szerdán 20 órától szeptember 11-én, vasárnap 16 óráig a következő forgalomkorlátozásokra kerül sor.

Szeptember 7-én, szerdán 20 órától 11-én, vasárnap 16 óráig lezárják a következő parkolókat: Kazinczy utca torkolata, Mártírok útja torkolata, Zrínyi utca torkolata, Deák Ferenc utca torkolata és a Spar áruház.

Szeptember 8-án, csütörtökön 6 órától megkezdődik az Ofotért szaküzlet melletti területen az Integrál Zrt mintaboltjának kiépítése.

Szeptember 8-án, csütörtökön 8 órától 11-én, vasárnap 16 óráig lezárják a Kossuth utcát a városházától a Lónyai utcáig, a Kazinczy utca torkolatát, a Mártírok útja torkolatát, a Zrínyi utca torkolatát és a Deák Ferenc utca torkolatát.

Szeptember 9-én, pénteken 12 órától szeptember 10-én, szombat 19 óráig lezárják a Petőfi Sándor Városi Könyvtár mögötti parkolót a főzőverseny helyszíne miatt.

Szeptember 10-én, szombaton reggel 6 órától rendezvény miatt tilos megállni a Móra Ferenc Művelődési központtal szembeni 5 parkolóban.

Szeptember 10-én, szombaton 9:30 és 12:30 között lezárják a Kossuth utcát a Batthyány utcától a Munkácsy utcáig a Lúdas Matyi futóverseny miatt.

Szeptember 10-én, szombaton 13 és 14 óra között lezárják a Kossuth utcát a vasútállomástól a Batthyány utcáig a néptáncosok felvonulása miatt.

Kérik a gépjárművezetőket, hogy a forgalomkorlátozásokat szíveskedjenek figyelembe venni, és annak megfelelően közlekedni, illetve megválasztani az útvonalukat.

Szíves megértésüket és türelmüket ezúton is köszönik.
            

Kövessen minket a Facebookon is!