Program 2022. szeptember 7. 17:30

Író-olvasó találkozó Bauer Barbara írónővel

Író-olvasó találkozó Bauer Barbara írónővel
Bauer Barbara írónővel találkozhatnak az érdeklődők szeptember 8-án 17 órai kezdettel a Kiskunfélegyházi Petőfi Sándor Városi Könyvtárban.

Barbara Etyeken nőtt fel, majd Budapesten érettségizett a Kaffka Margit Gimnáziumban. Még a diákévei alatt elvégezte a diákújságírói szaktanfolyamot, majd a Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Főiskolán reklámmenedzserként, a Berzsenyi Dániel Főiskolán PR-kommunikáció szakon és az Eötvös Lóránd Tudományegyetemen televíziós újságíróként diplomázott. A megszerzett tudás ellenére 18 évet légiutaskísérőként, majd biztonsági és minőségbiztosítási megbízott, légiközlekedés-védelmi oktatóként dolgozott. Mindeközben a munkaadó légitársaság a légitársaság beiskolázta az International Aircraft Cabin Safety, kényszerhelyzeti reagálás tervező-vezető, vezető auditor képzéseire. Ezt elvégezve a Nemzeti Közszolgálati Egyetem Rendészettudományi Karán kríziskommunikációt tanított.

Életében meghatározó szerepet tölt be az írás, már számos könyve megjelent nyomtatásban is. Anyaságról, spirituális élményekről ír, amellett, hogy regényeibe beleszövi a szerelmet, az izgalmat és nem utolsó sorban a munkája során tapasztalt élményeket.

V. B.
                

Kövessen minket a Facebookon is!