Helyi hírek 2022. szeptember 11. 17:00

Készül az 54 új parkolóhely

Készül az 54 új parkolóhely
Jól halad az Oskola és a Dr. Holló Lajos utcák között kialakított parkoló építése. Mint ismert, a fejlesztés közvilágítással és csapadékvíz-elvezetéssel együtt valósul meg, valamint a piac felőli oldalon a büféktől az I-es közig járda is épül.



A parkolóépítés során telepített kandeláberek üzembehelyezése – az MVM szolgáltató jóváhagyásával – már megtörtént, a csapadékvíz-elvezető hálózat megépítése befejeződött, a zöldfelületek öntözését megoldó automata rendszer kiépült, a térburkolási munkák átadás-átvétel előtt vannak, a növénytelepítés rövidesen megkezdődik – számolt be lapunknak Csányi József polgármester a fejlesztés aktualitásairól.  



A nagyposta mellett megvalósuló projekt jóvoltából 54 darab új parkoló férőhely létesül Kiskunfélegyházán. A belső út hat méter szélességben készült el, szintbeli csatlakozással az Oskola és a Dr. Holló Lajos utcákhoz. Ezen felül megépültek a szükséges beton térkőburkolatok is, kiemelt és süllyesztett szegélyekkel.

A munkálatok a tervek szerint szeptember 16-áig lezárulnak. A kapcsolódó járdafelújítási feladatokat körülbelül október első hetében elkezdik, és november 30-áig befejeződnek a térkövezési munkák.

V. B.
           

Kövessen minket a Facebookon is!