Hirdetmények 2022. szeptember 9. 13:00

Karbantartás miatt nem lesz meleg víz

Karbantartás miatt nem lesz meleg víz
A Félegyházi Fejlesztési Nonprofit Kft. tájékoztatja fogyasztóit, hogy nem lesz melegvíz-szolgáltatás a Darvas-téri fűtőműben végzendő gázvezeték-rekonstrukciós munkálatok miatt szeptember 14-én és 15-én, a távhőszolgáltatás biztonságos ellátása érdekében.

A társaság közleménye szerint szeptember 14-én, szerdán 8 órától előreláthatólag 15-én, csütörtök 18 óráig szünetel a melegvíz-szolgáltatás. A cég mindent megtesz annak érdekében, hogy a meghirdetettnél korábban visszaálljon a szolgáltatás.

A munkálatok alatt a meleg víz helyett hideg víz fog folyni a csapokból, amely miatt kérik, hogy ne nyissák ki a meleg vizes csapokat, mivel a meleg vizes órán elfogyasztott összes mennyiséget méri a szolgáltató.

A szolgáltatás kiesése jelentős kellemetlenséget jelent a fogyasztóknak, azonban a munkálatok további halogatása az ellátásbiztonságot veszélyeztetné. A társaság éppen ezért minden halaszthatatlan munkát elvégez a fűtési időszak megkezdése előtt, amellyel garantálni tudja a folyamatos szolgáltatást.

            

Kövessen minket a Facebookon is!