Helyi hírek 2022. szeptember 10. 09:00

Remek koncertekkel zárult a Kiskunfélegyházi Libafesztivál pénteki napja

Képgaléria
Remek koncertekkel zárult a Kiskunfélegyházi Libafesztivál pénteki napja
Nagy érdeklődés övezte a XXIII. Kiskunfélegyházi Libafesztivál péntek esti koncertjeit. 19 órakor a Swing á la Django, 21 órakor pedig a Honeybeast koncertjét élvezhette a közönség.

A kisszínpadon kezdett 19 órakor a Swing 'á' la Django nevű formáció, akik a popzenét az autentikus magyar folklórral és a swinggel keverve alkották meg az igazán sajátos műfajt, aminek a hungarian django swing elnevezést adták. Kitűnő zenészek teremtettek pillanatok alatt remek hangulatot a kisszínpad körül, a zenészek Szőke Nikolett énekesnővel kiegészülve bűvölték el a félegyházi közönséget. A zenekar küldetésének tekinti a fiatal generációk megismertetését a zenével, a különböző stílusokkal és hangszerekkel.

A nagyszínpad előtt már 21 óra előtt gyűlni kezdett a tömeg, a Honeybeast együttest sokan várták városunkban pénteken este. Pontban a kezdés időpontjában a közönség hangos tapssal jelezte, hogy
türelmetlenül várják az első dalt. A Honeybeast másfél órás műsora alatt felcsendültek az elmúlt évek legkedveltebb dalai, köztük az Egyedül, A legnagyobb hős, Éjfél után, Ha meghalok vagy a Bódottá című. A platina- és többszörös aranylemezes formáció nem először járt városunkban, szabadtéri események mellett a Rocktárban is több alkalommal hallhatta őket a közönség.

Z. A. 

Fotó: Fantoly Márton
          

Kövessen minket a Facebookon is!