Helyi hírek 2022. szeptember 11. 10:30

Fesztiválozott Félegyháza

Képgaléria
Fesztiválozott Félegyháza
Igazi nyüzsgő fesztiváli hangulat telepedett Kiskunfélegyházára a hétvégén. Az utcák, a teraszok megteltek, a járókelők friss házirétest, kürtőskalácsot, kenyérlángost falatoztak, miközben ráérősen nézelődtek. Régnemlátott ismerősök futottak össze és üdvözölték egymást, gyerekek kötöttek új barátságokat, családok generációi töltöttek együtt örömteli órákat.

A Libafesztivál ismét megmozgatta a város apraját és nagyját. Az időjárás is kegyeibe fogadta a rendezvényt, így vidám percekből nem volt hiány sem a színpadok, sem a főzőverseny látogatóinak körében. A gyerekeket is rendkívül gazdag programkavalkád várta kortól és érdeklődési körtől függetlenül. Az aktívabbak futhattak, a kultúra iránt érdeklődők bábszínházat látogathattak, népi játékok egész sorát próbálhatták ki, és kézműves foglalkozásokon is megmérettethették kreativitásukat.

A lehetőségeknek csak a fantázia és a vállalkozó kedv szabhatott gátat. Aki kimozdult otthonról és nyitott volt a kínálkozó lehetőségekre, az bizonyosan nem unatkozott a Libafesztivál napjain. A félegyháziak ismét egy fergeteges közös élménnyel gazdagodtak.

T. T. 

Fotó: Fantoly Márton      
         

Kövessen minket a Facebookon is!