Helyi hírek 2022. szeptember 18. 10:00

A Szent István Templom hírei

A Szent István Templom hírei
Évközi 25. vasárnap – 2022. szeptember 18.

1. Hétfőn este 7 órakor kezdődik a Szent József közösség találkozója a közösségi házban. Hívnak és várnak minden férfit!

2. Kedden este a szentmise után bibliaóra lesz szintén a közösségi házban.

3. "Lelkem csak az Úrnál csendesül el" címmel szeptember 30-án péntek este, Taizé imaalkalomra hívják mindazokat, akik szeretnének lelkileg töltődni. Részletek a templomi hirdetőtáblán olvashatók.

4. Vasárnaponként a 9 órai és ½ 11-kor kezdődő szentmise előtt negyed órával lesz gyónási lehetőség.

5. Szeptember 25-én, vasárnap délután 4 órakor szentmise keretében szolgáltatják ki a betegek szentségét az egyházközség idős, beteg tagjainak. Előtte, 3 órától már lesz gyónási lehetőség. Ezért jövő vasárnap este 6 órakor nem lesz szentmise a templomban.

6. Egyházközségi zarándoklatot, kirándulást szerveznek október 22-én, szombaton a Nádasdladányi kastélyhoz és Székesfehérvárra, ahol a bazilikában a félegyháziak tartanak szentmisét. Érdeklődni és jelentkezni lehet a plébánián 8500 forint befizetésével. Ez az összeg az útiköltséget és belépőjegyet is magában foglalja.

7. Jövő évi kalendáriumok, falinaptárak vásárolhatóak a sekrestyében és a plébánián.

8. Megszűnt az egyházközség internetes honlapja. Ettől kezdve a Szent István Egyházközség Facebook-oldalán lesznek láthatóak a hirdetések és a beszámolók.
              

Kövessen minket a Facebookon is!