Kultúra 2022. szeptember 23. 08:00

Kultúrsarok – Rendezvények energiatakarékosan az ősz jegyében

Kultúrsarok – Rendezvények energiatakarékosan az ősz jegyében
Miután az európai energiaválság hatásai városunkat is elérték, ezért a Móra Ferenc Művelődési Központ is igyekszik csökkentett nyitvatartással és energiatakarékos szemlélettel hozzájárulni a város költségeinek enyhítéséhez. Az előttünk álló hónapok legfőbb célkitűzése, hogy olyan programokat nyújtsunk Önöknek, amelyek egyszerre költség- és energiahatékonyak, szórakoztatóak és értéket közvetítenek. Újratervezzük és alkotjuk meglévő rendezvényeinket, újragondoljuk megvalósítási lehetőségeinket.



Ezen értékek mentén három programot szeretnénk kiemelni a következő hetek rendezvényeiből. Szeptember 28-án, szerdán 17 órakor nyílik meg a „Mazsorett-történeti kiállítás harminc év tükrében” című tárlat a művelődési központ kiállítóterében. Az egyedülálló kiállítás magába foglalja a nemzetközi színtérre is eljutó Kiskunfélegyházi Mazsorett Együttes elmúlt harminc évének történetét, sikereit és legemlékezetesebb pillanatait.




Az idősek világnapja alkalmából ünnepi műsorral várunk minden kedves érdeklődőt szeptember 30-án, pénteken 14 órakor a művelődési központ színháztermében, hogy együtt ünnepeljük a szépkorú generáció áldozatos munkáját. A rendezvényen fellép Leblanc Győző operaénekes, akinek örökzöld dallamai mindenkiben kellemes emlékeket fognak felidézni. A program ingyenes látogatható!




A hagyományokhoz híven idén is megrendezzük az évszakokhoz kötődő kézműves foglalkozásunkat, az Őszi Női Kört október 1-jén, szombaton 14 és 18 óra között. A programra olyan 15 év fölötti hölgyek jelentkezését várjuk, akik szeretnének eltölteni egy kellemes délutánt egy forró tea és egymás társaságában, miközben szebbnél szebb őszi dekorációkat és koszorúkat készítenek. A részvételhez előzetes jelentkezés szükséges Bodor Mariann szervezőnél, a +36 76 466-843-as telefonszámon.



                  

Kövessen minket a Facebookon is!