Helyi hírek 2022. szeptember 25. 10:00

A Sarlós Boldogasszony Főplébánia hirdetései

A Sarlós Boldogasszony Főplébánia hirdetései
Évközi 26. vasárnap – 2022. szeptember 25.

1. A hét ünnepei: hétfőn Szent Kozma és Szent Damján vértanúk emléknapja, kedden Páli Szent Vince emléknapja, szerdán Szent Vencel vértanú emléknapja, csütörtökön Szent Mihály, Szent Gábor és Szent Rafael főangyalok ünnepe, pénteken Szent Jeromos áldozópap és egyháztanító emléknapja, szombaton Lisieux-i Kis Szent Teréz emléknapja lesz.

2. Hálásan köszönik a vasárnapi terményhálaadásra felajánlott adományokat, az Úr segítse és áldja meg továbbra is mindannyiuk munkáját!

3. Hétfőn este 17.30-kor Bibliaóra lesz a közösségi házban, mindenkit szeretettel várnak. A Bibliaóra után a Szent József Kör találkozója lesz.

4. Kedden 18.45-től bérmálási felkészítő lesz a Közösségi Házban.

5. Októberben a rózsafüzért imádkozzák minden nap az esti szentmise előtt 17.30-tól a templomban.

6. Október 2-án, vasárnap a fél 11-es szentmisén szeretnék köszönteni az ez évben jubiláló házaspárokat. Kérik, hogy akik 1, 5, 10, 15… 65, 70 éve kötöttek házasságot és szeretnék megújítani fogadalmukat, a plébánián vagy a sekrestyében jelentkezzenek.

7. Hálásan köszönik mindazok felajánlását, akik egyházi hozzájárulásukkal (egyházi adó) ebben az évben is támogatják egyházközség működését! Továbbra is kérik a testvérek nagylelkű segítségét, most elsősorban a templom és a plébánia, valamint a közösségi ház fenntartására, a megnövekedett közüzemi költségek miatt.

8. Bátorítják a testvéreket, hogy használják ki a szentmise kegyelmeit, szentmiseszándékok irathatóak a plébánián vagy a sekrestyében.
                   

Kövessen minket a Facebookon is!