Sport 2022. szeptember 29. 18:25

Gólzáporos győzelem Pálmonostorán

Gólzáporos győzelem Pálmonostorán
Szerdán rendezték meg a Bács-Kiskun megyei Kupa második fordulóját. Ebbe a körbe már a megyei első osztályú csapatok is beszálltak, egy kivételével tovább is jutottak. A Kiskunfélegyháza gólzáporos győzelmet aratott a Pálmonostora vendégeként. 

A Megyei Kupa második fordulójában a Félegyháza megyei. I. osztályban játszó együttese Pálmonostora otthonában lépett pályára. Némedi Norbert a kezdő csapatba főleg az eddig kevesebbet játszó játékosokat is nevezte.

A kezdést követően végig domináló vendégek nagy nyomást helyeztek a hazaiak kapujára. A félegyházi csapat már a második percben betalált, az első félidőben öt gólt szereztek a vendégek.

Fordulás után a fáradó hazaiak ellen további látványos gólokkal terhelték meg a hazaiak kapuját a félegyháziak. A hazai csapat lelkesen igyekezett, hogy legalább egyszer betaláljanak, 0-7 után kozmetikáztak az eredményen. A 73. perben Szabó Gábor szépített is, egy hosszú indítással kilépett és gólra váltotta helyzetét. A vendégek a 88. percben végleg lezárták a mérkőzést, kialakult az 1-8-as végeredmény.

A sportszerű mérkőzés jól szolgálta a csapatok felkészülését, a vendégek megérdemelten jutottak a következő körbe.

A mérkőzés krónikájához tartozik, hogy közös vacsora várta a csapatokat a mérkőzés után egy hangulatos vendéglőben.

Köszönjük a Pálmonostora SE- nek a vendéglátást, külön köszönjük Papp László szervező munkáját.

PÁLMONOSTORA SE  KISKUNFÉLEGYHÁZA: 1  8 (0 – 5)

Pálmonostora, 70 néző.
Vezette: Borbényi Miklós (Csorba Gábor, Marton Renáta)

Pálmonostora SE: Balla (Papp Z. 46.) - Szabó O., Kovács B. (Apró 46.), Seres, Szabó G., Papp L.(Hatternik 46.), Pozsár K., Kapus K.(Pozsár J.46.),Földesi, Murányi, Kovács N.(Patyi 46.) Edző: Szalai Ádám.

Kiskunfélegyháza: Kis - Szűcs (Erős 65.), Bakró-Nagy (Nagy D. 65.), Keresztesi, Ábel, Kanyó, Urbán (Magony 46.), Szabó P.(Oroszi D. 46.), Kurgyis K., Nemesvári (Valkai 46.), Bálint. Edző: Némedi Norbert.

Gólszerzők: Szabó G.(73.) illetve Bakró-Nagy (2.), Nemesvári (21., 33.), Szabó P. (38.), Kurgyis K.(44.), Keresztesi (53.), Nagy D. (67.), Kanyó (88.) 

V. F.
           

Kövessen minket a Facebookon is!