Sport 2014. november 15. 15:25

Nyílttá vált a bajnokság (Összefoglaló videóval)

Képgaléria
Vereséget szenvedett idei utolsó hazai mérkőzésén a Kiskunfélegyházi HTK labdarúgócsapata. A megyei I. osztályú bajnokság 14. fordulójában a listavezető félegyháziak a második helyezett Híd SC-t fogadták. A találkozón a védekezésre berendezkedő vendégek két gyors akciógólt szereztek, míg a KHTK nem tudta feltörni a Híd SC zárt, fegyelmezett védelmét.

A megyei rangadóra sok néző látogatott ki, akik az első félidőben elsősorban harcos mezőnyjátékot láthattak. A találkozónak nagy volt a tétje, ugyanis a KHTK egy eseteleges győzelemmel 9 ponttal meglóghatott volna ellenfelétől.

 

A Híd SC az elmúlt évek során rendszerint méltó kihívója volt a félegyházi csapatnak, ez most sem volt másként, jól felkészültek a KHTK játékából.

 

A mérkőzésen javarészt a félegyháziak birtokolták a labdát, de a labdavesztéseknél gyorsan vissza kellett zárniuk, a Híd SC kontrái sok veszélyt rejtettek magukban.

Ezek egyikéből nem sokkal a második félidő kezdete után vezetést szereztek a vendégek. Egy bal oldalról középre adott labdát Szentgyörgyi Ákos értékesített. (0-1)

Ezt követően továbbra is a KHTK irányított, de nem tudtak helyzetbe kerülni a betömörülő vendégekkel szemben.

 

Az idő előrehaladtával a félegyháziak játékába egyre több hiba csúszott. A Híd SC ezek egyikét kihasználva megduplázta előnyét a hajrában. (0-2)

A félegyháziaknak ezúttal semmi sem sikerült. Lehetőségük lett volna szépíteni, de a kaput nem találták el, így megmaradt a kétgólos különbség.

 

 

A megyei I. osztályú bajnokságot továbbra is a Kiskunfélegyházi HTK vezeti, előnye azonban 3 pontra olvadt a Híd SC-vel szemben. 

 

Bács-Kiskun Megyei I. 14. ford.

Kiskunfélegyházi HTK- Híd SC (0-0) 0-2

gólszerzők: 51. p. Szentgyörgyi Ákos, 81. p. Szöllősi Tamás 

 

Kövessen minket a Facebookon is!