Helyi hírek 2022. október 4. 12:00

Könyvtársarok – Ismerős és új előadók

Könyvtársarok – Ismerős és új előadók
A Petőfi Sándor Városi Könyvtár programjaira látogatók októberben újra találkozhatnak több korábbi előadóval, akik lehetőséget kaptak arra, hogy jobban, más oldalukról is megismerjék őket a félegyháziak.



A fiatal dr. Tóth Máté közgazdász, ügyvéd, energiajogász először februárban az eredeti meglátásokat olvasmányosan, gondolkodásra sarkallva felvázoló Fordulat című könyvével mutatkozott be a bibliotékában. Október 13-án, csütörtökön 17 órakor a Félegyházáról indultak helytörténeti beszélgetéssorozatban dr. Tarjányi József, a Móra Ferenc Közművelődési Egyesület tiszteletbeli tagja kérdezi a félegyházi gyökereiről, a tanulmányairól, a munkájáról.



Október 18-án, kedden 10 órakor a Betűbölcsiben, a könyvtár baba-mama klubjában először találkozhatnak a fiatal anyukák az Egészségfejlesztési Iroda új munkatársával, Gulyásné Kis Adelina tanácsadó szakpszichológussal, szimbólumterápiás gyakorlatvezetővel, aki a csecsemő- és kisgyermekkori érzelmek fejlődéséről beszél.



A Zümike, a méhecske című mesekönyv tavaly decemberi megjelenése után október 20-án, csütörtökön 17 órára újabb könyvbemutatóra várja az érdeklődőket Fliszár Károly György. A verseskötetének a címe Százszorszép, hiszen ez a virág az egyik kedvence, valamint eredetileg száz verset tervezett könyvébe, ám végül 102 került bele. A szerző arra törekszik, hogy a hétköznapokról írjon, mert szerinte azok sokkal fontosabbak, mint a nagy események.
                    

Kövessen minket a Facebookon is!