Sport 2022. október 5. 14:00

Nem hozott győzelmet a kiskunhalasi verseny

Nem hozott győzelmet a kiskunhalasi verseny
Kiskunhalason versenyzett a Papp László Ökölvívó Akadémia 6 félegyházi növendéke az elmúlt hétvégén. A Testvérvárosok Kupája az ország egyik legrangosabb ökölvívó eseménye, ahol 19 egyesület 71 versenyzője küzdött egymás ellen. A 6 fő közül, 2 leánynak, Ramocsa Virágnak és Magony Liliána Hajnalkának nem jutott ellenfél, így a megmérettetésen végül négy fiú lépett szorítóba.

Eredmények:

Palotás Róbert 46 kg – vereség. Az edző véleménye szerint önbizalomhiány vezetett ehhez az eredményhez, de tanulságos mérkőzés után vágnak neki a Magyar Bajnokságnak.

Rácz Dániel György 48 kg – vereség. Ő megmutatta a tudását, de sajnos most ez kevésnek bizonyult. A nagy, megrendítő ütésekre alapozott, de ez az elgondolás most nem vezetett sikerhez.

Rácz Alex 52 kg – vereség. Erős küzdelemben, nagy meccsen maradt alul a pontozóbíróknál.

Rácz Márkó – vereség. Csakúgy, mint Palotás Róbert esetében, egy jó kezdés után sajnos elbizonytalanodott, ami egyenes út volt a vereség felé.

Ramocsa Sándor vezetőedző elmondta, hogy bár mind a négy fiuk kikapott, nincsenek elkeseredve, hiszen az ökölvívásban soha nincs két győztes. Úgy véli, mindenki megmutatta a tudása legjavát, és hiszi, hogy ez meccsről-meccsre egyre jobb lesz. Megköszönte a segítséget és a felajánlást Pallagi Róbertnek, az AP – Faktura Kft. ügyvezetőjének, valamint Seres Attilának, Nagy Tibornak és Ramocsa Zoltánnak is a munkáját.

Hajrá Papp László Ökölvívó Akadémia!

Z. A.

             

Kövessen minket a Facebookon is!