Sport 2022. október 9. 17:00

Megszerezte első győzelmét a Vasutas SK

Megszerezte első győzelmét a Vasutas SK
Alsóházi rangadót vívtak a megyei harmadosztályú bajnokság Északi csoportjában, a hat forduló után egy megszerzett ponttal a 15. helyen álló kiskunfélegyházi Vasutas SK a szintén egy ponttal, de jobb gólkülönbséggel a 13. SC Hírös-Ép második csapatát fogadta. A találkozón a hazai csapat megszerezte az első győzelmét.

Az első játékrészben nem született gól az alsóházi derbin. A második félidő derekán aztán előbb a nyolc perccel korábban csereként beállt Cinege Ákos talált a kecskeméti Czakó Ákost kapujába, majd a hajrá kezdete előtt a szintén csereként pályára lépett Makai Zoltán kettőre növelte a Vasutas előnyét. Mécs Gergely szinte azonnal válaszolt, 2–1-re alakítva az állást, a slusszpoént azonban Stecenkó Nándor sütötte el a 77. percben, kialakítva a 3–1-es végeredményt – számolt be a baon.hu.

Vasutas SK–SC Hírös-Ép Egyesület II. 3–1 (0–0)

Kiskunfélegyháza, 50 néző, vezette: Kaszala Mihály (Czombos zholtán, Fekete Bálint)

Vasutas SK: Németh – Gera (Czinege 60.), Hekkel, Makai T., (Gallina 79.), hideg, Forgó, Stecenkó (Vízhányó 78.), Seres, Kulmann (Makai 46.), Bárdos, Nagy-Gál.

SC Hírös-Ép II.: Czakó – Godó, Bimbó, Priskin, Farkas, Seres (Józan 46.), Utasi, Szrapkó, Dodan (Szabó L. 79.), Mécs, Takács (Márton 76.)

Gól: Czinege 68., Makai 74., Stecenkó 77., illetve Mécs 74. perc.
            

Kövessen minket a Facebookon is!