Helyi hírek 2022. október 16. 10:00

A Szent István Templom hírei

A Szent István Templom hírei
Évközi 29. vasárnap – 2022. október 16.

1. Októberben hétköznap az esti szentmise után, szombaton és vasárnap az esti szentmise előtt ¼ 5-től a Rózsafüzért imádkozzák. Csütörtökön délután 5 órára várják a Batthyány iskola hittanosait.

2. Október 1-től népszámlás tartanak hazánkban. Mindenki megkapta az erről szóló hivatalos értesítést. Most vasárnap a templomban a szentmisék után segítenek az adatok beírásában.

3. Bérmálási felkészítőt szerveznek október 21-én, pénteken délután 3 órától a Móra Ferenc Gimnáziumban, este 7 órától pedig a plébánián. Hívják és várják azokat a középiskolásokat, akik szeretnének bérmálkozni.

4. Október 22-én, szombaton reggel 7 órakor indul a zarándoklatra az autóbusz a Plébánia előtti parkolóból, tervezett érkezés este 7 óra körül. Ellátásról mindenki maga gondoskodjon.

5. Október 22-én, szombaton délelőtt ½ 10-től ministráns foglalkozásra hívják és várják a gyerekeket.

6. A Szent József közösség következő találkozója október 24-én lesz a Szent István Közösségi Házban.

7. Lejár a képviselő-testület megbízatása. Az új testület tagjaira bárki javaslatot tehet a templomi padok mögötti asztalon lévő ajánló ívek kitöltésével. A kitöltött ajánlóívet október 30-áig kérik visszavinni.

8. Október utolsó vasárnapján tartják a jubiláló házaspárok közös hálaadó szentmiséjét. Kérik, hogy a házassági évfordulójukat ünneplő párok jelentkezzenek a plébánián.

                  

Kövessen minket a Facebookon is!