Program 2022. október 22. 14:00

Kultúrsarok – Csokit vagy csalunk!

Kultúrsarok – Csokit vagy csalunk!
Október 26-án, szerdán 18 órakor műveltségi vetélkedővel várja a középiskolásokat a Móra Ferenc Művelődési Központ, ahol játékos formában mutathatják meg tudásukat a kelta hagyományokból kialakult Halloween ünnepkör témakörében.

Az évek folyamán a művelődési központ egyik kiemelkedő programjává vált a havonta megrendezett Kocsmakvíz, ahol hatfős csapatok versengenek egymással a győzelemért. A gyakran teltházas esemény azonban már a témája miatt is elsősorban a felnőtt korosztályt szólítja meg, miközben a kvíz játékos formáját minden bizonnyal a fiatalabb generációk is hasonló módon élveznék és szeretnék.



Ebből a gondolatból indult útjának az a kezdeményezés, amely a középiskolások számára szeretne kikapcsolódást és szórakoztatást nyújtani egy tematikus kvíz keretében. A „Csokit vagy csalunk” quiznight a közeledő Halloween ünnep köré szerveződik annak minden borzongásával és egyediségével. Töklámpások, agyafúrt kérdések és ijesztő szörnyek fogják keresztezni a városi középiskolák csapatainak útját, miközben filmeken, zenéken és még sok érdekességen keresztül próbálják elérni a végső győzelmet. Az igazi halloweeni hangulatról persze nemcsak a dekorációk és a kérdéssor fog gondoskodni, hanem reményeink szerint a csapatok is. Minden csapatnak meg van a lehetősége arra, hogy vicces vagy ijesztő jelmezekbe bújva ne csak tudásukat, hanem kreativitásukat és humorukat is megmutassák az esemény során. Az este végén a legtöbb pontot gyűjtő, illetve a legötletesebb jelmezt bemutató formáció értékes nyereményekben részesül. Jelentkezni maximum ötfős csapatokkal lehet a 76/466-843-as telefonszámon vagy személyesen a művelődési központ portáján.

                    
 

Kövessen minket a Facebookon is!