Helyi hírek 2022. október 19. 12:00

Körkérdés: Használja-e az új parkolókat?

Körkérdés: Használja-e az új parkolókat?
A nemrégiben elkészült parkolókról és felújított útszakaszokról kérdeztük a félegyházi közlekedőket. A válaszadók mindegyike nagyon örül a fejlesztéseknek és úgy vélik, hogy a közlekedés egyszerűbbé válik a városban.

Kiss Mária Melinda (50)
– Nagyon örülök az újításoknak, mert a közlekedés és a parkolás is egyszerűbb lesz a jövőben. A piac környékén eddig nehézséget okozott a parkolás mind a vásárlóknak, mind az árusoknak. Ráfért már Félegyházára a megújulás. Kedvelem az új látképét a városnak, mivel tele van zöldfelülettel, parkos résszel. Öröm végigmenni a főtéren és a Kossuth utcán.




Szűcs István (58)
– Nem Félegyházán lakom, csak dolgozni járok ide. De így is aktívan részt veszek a helyi közlekedésben. Nagyon szimpatikus törekvés a városvezetés részéről, hogy folyamatosan szépítenek, újítanak. Kifejezetten tetszenek a parkos részek. Ennek a parkolónak nagy hasznát fogjuk venni a későbbiekben is. Külön öröm számomra, hogy ingyenes a parkolás. Szerintem nagyon élhető város lett Kiskunfélegyháza az elmúlt években.




Rogozsán Sándor (50)
– Véleményem szerint már nagyon hiányzott ennek a városnak egy ilyen sok autó befogadására alkalmas parkolóhely. Köszönettel tartozunk a városvezetésnek ezekért a fejlesztésekért, hiszen az ilyen jellegű beruházások, újítások értékessé teszik városunkat és megmaradnak az utókor számára is.




Szabó Imre (41)
– Nagyon tetszik az új parkoló. Egyrészt szüksége volt már rá a városnak, másrészt kifejezetten szép lett a sok képpel. Napi szinten közlekedek. A felújított útszakaszokon sokkal kellemesebb úgy végigmenni, hogy kicserélték a burkolatokat. Reménykedem benne, hogy a város költségvetésébe további fejlesztések is bele fognak férni.

V. B.
                         

Kövessen minket a Facebookon is!