Sport 2022. október 19. 17:00

Turul Koppány őszi eredmények

Képgaléria
Turul Koppány őszi eredmények
Október 8-án, a Szérűskertben versenyeztek a Koppányok a Huszka József Hagyományőrző Sport Egyesület által rendezett Petőfi-emlékversenyen. A Koppányok 2 csapattal neveztek a megmérettetésre.

Eredmények:

Csapat neve: „Koppányok”, tagjai: Bicskeiné Csányi Mária, Balanyi Sándor, Szólya Imre, Szeibert Imre, Tóth Milán. 2. helyezést értek el.

Csapat neve: „Idegenlégiósok”, tagjai: Fekete Katica, Tóth Evelin, Zrínyi Norbert, Árva Dénes, Kollár László. 5. helyezést értek el.  Köszönjük szépen Árva Dénesnek és Kollár Lászlónak, hogy más egyesületből kiegészítették az idegenlégiósok csapatát, hogy meglegyen a kellő létszám.

A következő napon, október 9-én, Turulmezőn játszottak a Koppányok. Nagyon kellemes, napsütéses idő jellemezte a megmérettetést. Kedvelt helyszín a Koppányok körében a Turulmező, mert egy jó hangulatú, edzőversenynek tekinthető, ahonnan a kezdők is sikerélménnyel térhetnek haza, a célok viszonylag könnyű kihelyezése miatt.

Eredmények:

Modern pusztai íjjal: Bicskeiné Csányi Mária 1. lett
Vadászreflex íjjal: Zrínyi Norbert 1., Tóth Evelin 2., Tóth Milán 2., helyezést ért el.

Október 16-án, Hetényegyházára utaztak a Koppányok, a Kalmár-birtokon megtartott versenyre. A versenyt a Hetényegyházi Íjász Egyesület szervezte. Szép helyen, jó időben, nagy versenyzői létszámban, vidáman telet a Koppányok napja. A Koppányok 11 fővel képviselték városunkat, közülük a legtöbb pontot Varga-Bene Olívia lőtte, 559 (!), ezzel a korosztályában az első helyet érte el, vadászreflex íjjal.

További eredmények:

Modern pusztai íjjal: Bicskeiné Csányi Mária 1., Kövecses Zsuzsanna 7., Keserű Szilvia 16., Patyi Norbert 29., Boldog Bence 43., Nagy Zoltán 47. helyen végzett.

Vadászreflex íjjal: Tamáskovics Gyula 2., Dinnyés Gyula 3., Tóth Evelin 4., Zrínyi Norbert 9. helyezést ért el.

Kis Mónika
Koppány íjász

 

Kövessen minket a Facebookon is!